maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kauneuskilpailut




Perjantaina uitettiin Veaa ja kahlailtiin itsekin, lauantaina koko lössi + Merlin-manssi käytiin jämäpellolla ja hiekkakuopalla juoksemassa. Peltokuvat otti Heartshapedin Laura Niska.


Autolla huomattiin shelttien ottaneen kivasti vihreää väriä. Kun Vea ja Ykä vielä löysivät mutaojan, oli illan ohjelma päätetty. Puhdasta tuli lopulta ja sillä shampoomäärällä parempikin.
Pitänee kuvata shelttejä nyt, kun ne vielä hohtavat valkeuttaan.




Eilen oli mätsäripäivä. Mukana oli vain Vea, mutta käytös oli sen verran rauhallista, että ensi kerralla ehkä muitakin!
Päivä oli kuuma ja paikka varjoton. Vealle otettiin mukaan vettä ja kylmällä vedellä kasteltu pyyhe. M tahtoi koettaa esittämistä ja todella hienosti menikin. Ensin ravailtiin punaisten kehään. Vea antoi kopeloida hyvin läpi. Hampaiden katsominen häiritsi naminsyöntiä, mutta siitäkin tyhmyydestä selvittiin.



Punaisten kehässä Vea alkoi olla väsynyt, joka ilmeni pienenä märinänä. Tästä huolimatta penska jaksoi vielä seistä ja juosta kauniisti. Tästä tulokseksi isojen pentujen PUN4!
Palkinnoksi saimme vinkulelun ja näyttelyhihnan violetin sävyissä, sekä ihania namipaloja. Parasta Veasta taisi kuitenkin olla pellonreunassa omalla patukalla leikkiminen ja kaikkien kehut!

Äää, mennään jo kotiin!


Illalla ageilin pelkän Oman kanssa. Hinkattiin keppejä, puomin kontaktia ja putkiin lähettämistä ilman varsinaista rataa. Saatiin apua irtoamisen tekniikkajumppaukseen. Oma oppii todella nopeasti, mutta koska se itse "tekee omiaan", pitäisi minun olla vielä nopeampi, tarkempi ja selkeämpi.
Kun koiran lähetti oikein huolella putkeen, niin menihän se sinne!

1 kommentti:

  1. Moikka Tyrni, facebookryhmä meidän tokoringille löytyy tästä: https://www.facebook.com/groups/202023603255185/ Klikkaathan itsesi mukaan! :)

    VastaaPoista